Food Not Bombs: Spark, Dance or Die!!!, Nothing Ever, A Párt koncert

Hölgyeim és uraim!

Kihasználva Tamaš Bernath (ejtsd: Tamás Bernát) hazaérkezését, és a Spark együttes így lehetővé vált időleges újraalakulását, az értő közönség ismét színvonalas pánkkoncertet tekinthet meg városunkban. A júgó együttes az aranyosság és a gonoszság tökéletes arányának megtalálásával alkotott maradandót, majd tűnt el fél éve egy fél évre. Bemutatkozó anyaguk, valamint Magneti i Uspavanke (ejtsd: Magnets and Lullabies) című lemezük térítésmentesen meghallgatható, lekalózkodható az internetről.

http://www.myspace.com/spark024

A gonoszság mértékét az arany középúttól a sötétebbik oldal felé eltoló Dance or Die!!! az est másik sztárfellépője. A veszprémi – szintén gonosz – PFA-val közös split és egy újabb komoly EU-turné előtt álló együttes Csömörről érkezik. Mivel a koncert nem belépős, részükre utazási hozzájárulást gyűjtünk. Anyagaik szintén ingyenesen hozzáférhetőek.
http://www.myspace.com/csch

Városunkból érkezik az  A Párt nevű formáció, melynek tagjait már több együttesben láthattuk korábban, általában egészen más hangszereken játszva. Hangzásviláguk és zenéjük nem a könnyen emészthető kategóriába sorolja őket, ami sokakból alapvető szimpátiát vált ki. Meglepő módon A Párt hangzóanyagok is ingyenesen hozzáférhetőek.
http://www.myspace.com/sztalinfule

Képviselteti magát a kizárólag a koncert jótékonysági mivoltáért, és a soha meg nem valósult Sparkkal való közös koncertért összeálló Nothing Ever is.
http://www.myspace.com/nothingeverszeged

A koncertet a Food Not Bombs mozgalom ihlette élelmiszergyűjtés és rászorulók közötti szétosztás jegyében szervezzük, így pénz helyett adományokat várunk a koncertre látogatóktól. Elsősorban a tartós élelmiszereket és szezonális zöldségeket részesítjük előnyben, ezért kérjük, ha csak lehet, ezekkel felvértezve érkezzetek a helyszínre. Ezek mennyiségét rátok, a lehetőségeitekre és az adakozókedv mértékére bízzuk, aki viszont zavarba ejtő mennyiséget hoz, számíthat valamiféle meglepetésre a szervezőktől.

Találkozó:
2011. január 29. 20:00 Szeged, Club Noir (Londoni Krt. 22)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.