Grass Widow (USA / Kill Rock Stars), Attention Chérie (Szeged) koncert

az End Hits bemutatja:

GRASS WIDOW [USA, San Francisco / Kill Rock Stars] – indie / lo-fi punk
http://www.wizardmountain.org/grasswidow
http://www.killrockstars.com/

Hölgyeim és Uraim, és kiemelten Hölgyeim!
Eljött az idő, hogy végre a női energiák érvényesüljenek a színpadon, lévén ezúttal egy San Francisco-i csupalány triót látunk vendégül a Garaboncziásban. Indie és post-punk-szerű zenéjükben és hozzáállásukban egyaránt fellelhetők a The Raincoats, a Minutemen, vagy akár a Melvins hatásai (főleg attitűd szempontjából!), mondják ők, mi pedig még hozzátesszük, hogy a magasságos Deal tesók és a Breeders is, ha már női ének és alternative nation.
Aki tehát egy kicsit is indie-snek vallja magát, vagy azt gondolja, hogy az divatos, és követni óhajtja, esetleg úgy találja, hogy már nem az, de éppen ezért cool dolog, annak feltétlenül ott a helye hétfő este, azon a napon, amikor a “másnap suli”/vizsgaidőszak nem kifogás, hiszen ezek a csajok nagyon messziről jönnek zenélni. Tudjátok, Golden Gate, “San Francisco utcáin” stb. Arról nem is beszélve, hogy egy olyan kiadónál ügyködnek, akik Xiu Xiu, Hella, Deerhoof, The Raincoats lemezeket adnak ki, valóságos indie-Mekka. Szóval.

ATTENTION CHÉRIE [Szeged] – indie / rock’n’roll
http://www.myspace.com/attentioncherie
http://www.facebook.com/attentioncherie

Az est bemelegítői sem akárkik, a szegedi éjszakai életért kitartóan küzdő keménymag által alapított rokkenroll banda, amely egy női zenekartagot úgyszintén büszkén fel tud mutatni. Egykorvolt és egyszerlesz slágerek egymásutánja várható, valamint boogie a lábban.

Szóval Ti már tudjátok is: jobb dolgotok sincs aznap este!

2011. május 30. hétfő 21:00

Szeged, Garaboncziás

Belépő: 700 HUF

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.