Hegyalja Fesztivál 2013. 06. 25 – 06. 30. – Erős kezdés!

_DSC2726

Eddig egy másik fesztiválhoz voltunk szokva, mint nyárindítás. A Hegyaljások most húztak egy új lapot, és előrébb tolták a fesztivál időpontját 2013.06.25. – 2013.06.30-ig.  Így lesz a erős  nyár kezdés!

Szóval a Hegy’ Zúzda korábbra került, így egy hatalmas seggberúgással indítva a nyarat. A programba pedig olyan bandákat vettek fel, mint az amerikai legendás DOWN, a szintén az Államokból érkező Coal Chamber, amely a ’90-es évek végén nem gyenge lemezeket rakott le az asztalra, no, meg a visszatérők Slayer, a Skindred.  Jason Newsted,  egykori Metallica basszusgitáros csapata a Newsted is Tokajban dúrja szét a színpadot. A hardcore-punk vonalat az Anti-Flag, az Every Time I Die képviseli. Tehát metal. “disznó állat zene” fronton már ezekért a bandákért is érdemes lesz felkerekedni!

A felhozatal többi része is jelentős nézettségre tehet számot, még ha mi még nem is kedveljük őket annyira. De nem mi vagyunk a mérvadó, hanem a közönség, aki látni szeretné őket! Magyar vonalról a Fresh Fabrik, Ákos, The Grenma, Brains, Aljas Kúszóbab, Watch My Dying stb. Nem készítek felsorolást, mert a program megtekinthető az alább található linken, így már most válogathat mindenki kedvére. Ahogy minden egyéb fontos információból is!

Cherry Bomb_236 copy 2

Ja! Egyébként Tokaj várost is szeretjük, a Hegyalja Fesztivállal együtt! Ott találkozunk!

http://hegyaljafesztival.hu/

Fesztivál dal: http://www.youtube.com/watch?v=qUrkh74MYzM