Jeff Rowe (USA), Péter és én koncert

Az End Hits bemutatja:
JEFF ROWE (USA) – acoustic folk

Jeff Rowe egyenesen a Massachusetts állambeli Gloucester városából érkezik hozzánk. Az érezhetően punk-rock zenén nevelkedett, most pedig akusztikus folkot játszó Rowe, bár a különböző hatások tagadhatatlanok, mégis valami nagyon friss és őszinte zenét játszik. A kulcs a befogadásához az, hogy sallangmentes, egyszerű, ugyanakkor átütő erejű minden dala. A számok egyszerre személyes témájúak, és mégis könnyen átérezhetők: frusztrációkról és reményről, dühről és személyes kötődésről szólnak. Eddig két lemeze jelent meg a Gunner Records gondozásában Barstool Conversations (2010) és New Winter, New England (2011) címmel.
Jeff Rowe imádja a gitárjával járni a világot, azon belül pedig Európát: már harmadszorra jár errefelé (Magyarországon ugyan csak először), Oroszországban pedig egyenesen olyan sokáig turnézott, hogy megpróbált vele bekerülni a Guinness rekordok könyvébe (a leghosszabb oroszországi turné kategóriában – sajnos nem hitelesítették).
Szeptember 20-án a Grand Caféban láthatjuk és hallhatjuk. A koncertet a szegedi illetőségű Péter és én (Lepahin Péter, Szarka Péter) nyitja, szintén akusztikus gitárzenével, javarészt saját számokra és kiégett expunkok feldolgozásaira épülő repertoárral.
A belépő 600 ft lesz, amely teljes egészében Jeff Rowe útiköltségére megy – mindenkit szeretettel várunk!

Kedvcsináló videók:

Péter és én a Facebookon: http://www.facebook.com/pages/P%C3%A9ter-%C3%A9s-%C3%A9n/178714495494179