JUCIFER (USA), Sunstroke (Szentes) koncert

az End Hits bemutatja

20th Anniversary Tour:

JUCIFER (usa)
sludge/drone/doom/black metal

jucifer6

Az idén 20 éves Georgia-i sludge duo JUCIFER turnéval és új lemezzel ünnepli a jubileumot.
Amber Valentine (ének, gitár) és Edgar Livengood (dob) hetedik sorlemeze július 17-én jelent meg ‘за волгой для нас земли нет’ vagyis „Beyond the Volga There is No Land” címmel.
Az “orosz album” egy konceptlemez, Volgograd (hírhedtebb nevén Sztálingrád) történeteinek, tájainak és nem utolsó sorban lakóinak címezve.
Az ország iránti életre szóló rajongásuk 2011/2012-es orosz turnéikra vezethető vissza.
Ahogy azt már a Jucifertől megszokhattuk, az új lemez zeneileg sokszínű, érzelmileg letaglózó és persze rettenetesen súlyos. Az egyszeri hallgató a ‘за волгой для нас земли нет,’ első végigpörgetése után tisztában lesz azzal, mit is ért a Jucifer azon elkötelezettsége alatt, hogy a különböző extrém zenék határait tologatva egy igazi szörnyeteget alkosson.
A ‘за волгой для нас земли нет’ felvételei és keverése több fázisban zajlott le 2011-2013-ig, a master Brad Boatright (Sleep, High on Fire, From Ashes Rise) keze műve.
A korábban a Relapse Recordsot is megjárt zenekar legújabb lemezét saját kiadójuk (Nomadic Fortress) és a Mutants of the Monster (a Rwake-ből ismeretes C.T. Farris és Handshake Inc.-es David Hall kiadója) gondozásában jelentette meg.
Az pedig szintén sokat elárul a zenekarról, hogy évekkel ezelőtt minden idők egyik legbetegebb zenéjét játszó formációjával, a Today is the Day társaságában léptek fel Magyarországon.

https://www.facebook.com/juciferofficial
http://jucifer-official.bandcamp.com/

A kellőképp súlyos bemelegítésről a szentesi SUNSTROKE gondoskodik!

2013. október 23. szerda, 20:00

Szeged, Club Noir

be: 800 ft
(Amellyel hozzájárulsz a zenekar útiköltségéhez, vacsorájához, szállásához és a Club Noir további működéséhez)

A fenti ajánló alapjait a Cudi PurciBooking szolgáltatta, akik a zenekar pesti koncertjét szervezik. Ha tehát nem tudtok Szegedre jönni, menjetek a Dürerbe, ahol további kiváló zenekarok társaságában nézhetitek meg őket: https://www.facebook.com/events/128039634050657