LARSEN (ita) & LITTLE ANNIE (usa), Médeia Fiai (szeged) koncert a Vármúzeumban

Az End Hits és a Móra Ferenc Múzeum bemutatja:

 

LARSEN (ita) & LITTLE ANNIE (usa) – experimental, psychedelic, post-rock
larsen.to.it & brainwashed.com/annie

A LARSEN egy 15 éve működő torinói olasz zenekar, amely eddigi karrierje során számos izgalmas referenciát szerzett magának: a SWANS vezér Michael Gira egyik kedvenc csapata, aki kiadta lemezüket a Young God kiadójánál, legutóbb pedig az indie világ egyik alappillérének számító Xiu Xiu-val készítettek közös lemezt és jártak vele többek között Budapesten is.

Ezúttal a csapat kilencedik nagylemezének melankolikus hangvételű kísérletezős anyagát mutatja be élőben Szegeden a Vármúzeumban, kiegészülve az amerikai származású LITTLE ANNIE énekesnővel, előadóművésszel, poszt-modern kabarékirálynővel, autodidakta festővel, költővel, aki olyan széles spektrumot betöltő nagy nevekkel dolgozott már együtt, mint a CRASS, PAUL OAKENFOLD, KID CONGO POWERS, CURRENT 93, BIM SHERMAN, de a nagy FRANK ZAPPA is nyilatkozott róla a 80as években. A hölgy tehát egy élő legenda, az olasz zenekarral való együttműködés pedig különleges. A szegedi közönség egy varázslatos élmény részévé válhat ezen az esten.

Hivatalos videó: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U0uXEcIewLI

vendég:

Médeia Fiai (Szeged) – lo-fi, noise

medeiafiai.blogspot.hu

Az est vendége a szegedi illetőségű MÉDEIA FIAI, a télen első nagylemezét megjelentető és immáron kiforrott koncertzenekar, közkedvelt underground csapat a szegediek körében. Annak ellenére, hogy egy viszonylag friss formáció, tapasztalt zenészeket rejt, akik pszichedelikus muzsikájukban ügyesen ötvözik a sötét tónusú bluest hagyományos industrial elemekkel. Mindenképpen izgalmas felvezetője lesz a nemzetközi csapatnak!

Hivatalos videó: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YzTE2o1NVDo

 

 

2013. március 25. hétfő 20:00

Vármúzeum, Szeged
Belépő: 800 Ft