My Victory – Новый Рывок

(2011)

Tudtam, hogy vannak hardcore zenekarok tőlünk keletre is, de nem nagyon hallgattam még olyat, amely valamelyik szovjet utódállamban működne. A My Victory a honlapjuk szerint egy háromtagú ukrán hardcore zenekar Kijevből.

A csapat 2009-ben alakult, ezen kívül egyéb infót nem nagyon sikerült róluk megtudni. A tagok Lilja – gitár, Valda – basszusgitár és Anton – ének, a dobosról nem találtam semmit. Az érdekes az, ha minden igaz, mindkét gitáros hölgy, ennek ellenére elég húzós  az ötszámos lemez nem egészen 10 perce.

Mind az öt számot a hardcore/metal vonalba nyomnám be. Nekem a No Turning Back, Lost Hope, Death Before Dishonor hármas ugrott be – előbbi kettővel játszottak is együtt – a nótákról. Kis furcsaság az ukrán nyelvű ének, üvöltözés, ami picit szokatlanná teszi őket. Persze nem annyira, mert maga a nyelv már csak az egykori kötelező orosz tanulás miatt sem teljesen idegen…

Röviden összegezve tehát: A My Victory egy ukrán hardcore banda, két csaj gitárossal, a zene ugyan nem túl eredeti, de kemény és olyan, amilyennek az ilyen HC nótáknak lennie kell. A szöveget nem értem, de nem is kell.

Hajrá Ukrajna!

www.myspace.com/myvictorykiev

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.