PERHAPS (USA) koncert + UNDorgrUND Klub

az End Hits és  Jazz Kocsma bemutatja:

PERHAPS (usa)
prog rock/psych

Bostoni gitár-basszus-dob trió (újabban énekkel kiegészülve, így quartetté hízva!), fergeteges tempóval, nagy elszállásokkal, kacifántos váltásokkal és esetenként fúvós hangszerekkel kiegészülve. A progresszív rock, a jazz és a klasszikus zene határmezsgyéjén. Turnéztak a japán kult Acid Mothers Temple-lel, a Hawkwind-del, kiegészültek Damo Suzukival a szintén legendás CAN-ből, most pedig európai körútjukon eljönnek Szegedre is.

http://perhaps.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/events/708552475851698

Az UNDorgrUND-csapat (főleg gitáros) indie/alter zenékkel segíti elő a fogyasztást, dumálgatást, kikapcsolódást a szegedi Jazz Kocsmában minden hónap 2. keddjén, este 8-tól, ingyenesen. A Joy Divisiontől a Vaccines-ig, a Wire-től a dEUSig, magyarán bármi ilyesmi előfordulhat a legújabbaktól az örökbecsűkig.

(Indie/alternative classics and fresh releases played by the UNDorgrUND djs, so you can have a chat and several drinks with your friends while listening to awesome songs of the scene. Monthly, every second Tuesday, for free. Cool music, cool venue and very friendly atmosphere.)

Ha még nem tetted, csatlakozz az UNDorgrUND Facebook-csoporthoz, amennyiben értesülni szeretnél szegedi indie/alter eseményekről, na, meg jó zenékről: https://www.facebook.com/groups/undorgrund/
Ha pedig még több ötletre vágysz, mit hallgass:
http://undorgrund.blog.hu/
http://www.mixcloud.com/UNDorgrUND/

2014. március 11. kedd, 20:00

Jazz Kocsma, Szeged
belépő: 800 Ft