Figyelem: ELMARAD! / CANCELLED! Talbot (EST), Torn From Earth (Bp) koncert

Sajnos úgy alakult, hogy technikai problémák miatt a TALBOTnak hazafelé kell vennie az irányt, így turnéjuk utolsó állomásain elmaradnak a koncertek. Ez Szegedet is érinti. Reméljük hamarosan visszatérnek!

Ennek következtében a budapesti TORN FROM EARTH is máskor látogat el hozzánk.

Sajnáljuk.

Due to technical difficulties that occured on their tour, TALBOT has to cancel their last shows, which affects us in Szeged too. We hope that the gyus will come back next time!

Accordingly, TORN FROM EARTH will also play next time in our town.

We are very sorry.

Az End Hits bemutatja:

TALBOT (EST) – modern doom

Az észt duó tökéletes iskolapéldája az alulról szerveződésnek és a függetlenség, valamint az egyéni hang megtartásának napjaink zenei világában. Két kiváló fiatal zenész Észtországból, akik kemény szervezőmunkának és kitartásuknak köszönhetően immáron sokadjára járják be Európát, de eljutottak már a volt Szovjetunió távolabbi területeire, illetve Ausztráliába is! Dobra és basszusgitárra/billentyűkre komponált modern doom zenéjük – szó szerint – mély nyomot hagy mindenkiben! Hozzánk harmadszor térnek vissza, ideje tehát mindenkinek megismernie őket – higgyétek el, megéri!

http://www.facebook.com/talbotmusic

http://talbot-music.com/

http://www.myspace.com/talbotmusic

TORN FROM EARTH – sludge/doom/post Budapestről

A zenekar napjaink egyik legsúlyosabb hazai bandájává kezdi kinőni magát (szerintünk), többek között azért, mert ott van az a bizonyos hármas vokál, ami annyira, de annyira erős (imádjuk!), de a hangzást és a gitárriffeket is a Neurosis nevével elhíresült iskolában tanulták a fiúk. Nemrégiben megjártak egy ukrán turnét, arról meg már ne is beszéljünk, hogy idén a legendás sludge úttörő Eyehategod előtt léptek fel Bécsben, tavaly pedig a Shrinebuilder bemelegítői voltak! Mit lehet ehhez hozzátenni? Tarolni fognak!

http://www.facebook.com/TORNFROMEARTH

http://www.tornfromearth.com/

http://www.myspace.com/tornfromearthbp

2011. november 7. hétfő 20:30

Szeged, Garaboncziás

Be: 700 Ft (Támogasd a zenekarokat!)